۲ اسفند ۱۳۹۶، ۹:۱۰

در آستانه سفر به ایران و روسیه؛

لودریان: اوضاع سوریه رو به وخامت است!

لودریان: اوضاع سوریه رو به وخامت است!

وزیر خارجه فرانسه ضمن اعلام قصد خود برای سفر به روسیه و ایران برای صحبت پیرامون مسائل منطقه‎ای، گفت: در سوریه بدترین‎ها در انتظارمان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از لوریان لوژور، «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه که ظرف روزهای آینده برای صحبت پیرامون مسائل منطقه‌ای عازم مسکو و تهران خواهد بود، بدون اشاره به نقش غرب در تداوم بحران سوریه، از وخامت اوضاع در این کشور خبر داد و گفت: در سوریه، بدترین‌ها پیش رویمان قرار دارد.

وی  در این باره توضیح داد: وضعیت سوریه به طور قابل توجهی رو به وخامت است. واقعیت این است که به باور من بدترین‎ها در انتظارمان است و اگر اقدام جدیدی در کار نباشد، به سمت یک فاجعه انسانی پیش خواهیم رفت. این در واقع، نتیجه به بن بست رسیدن روند سیاسی است و اینکه از پس مبارزه با داعش، بحران داخلی سوریه همچنان در غوطه و ادلب در جریان است.

لودریان در ادامه مدعی شد: این بحران با توجه به ابعاد منطقه‎ای که اخیراً به خود گرفته، بدتر نیز شده است. تهاجم ترکیه به عفرین، تهاجم ایران به اسرائیل (!)، همه عوامل برای بدتر شدن اوضاع یک‌جا جمع شده‎اند.

وی افزود: ضروری است که ازاین‌پس، برای اجتناب از تلفات سنگین‎تر، شورای امنیت شرایط آتش‌بس انسانی فراهم کند و اینکه مذاکرات ژنو زیر چتر سازمان ملل از سر گرفته شود.

وی در نهایت، با اعلام قصد خود برای سفر به روسیه و ایران، گفت: قانون اساسی، انتخابات و رعایت اصل بی‌طرفی از جمله مسائل مطرح شده از سوی برخی از شرکای ما است که باید درباره آنها با تمامی بازیگران منطقه‎ای بحث و تبادل نظر شود.

گفتنی است اظهارات لودریان درحالی مطرح شد که طی حدود ۷ سالی که از بحران سوریه می‎گذرد، محور غربی-عبری-عربی در راستای براندازی دولت دمشق از هیچ تلاشی برای تسلیح معارضین سوری و دامن زدن به جنگ، فروگذار نکرده است.

کد مطلب 4233093

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • منتظر IR ۰۹:۱۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
      0 0
      شما خائن ترین انسان ها به بشریت هستید مطمئنا روزی از اعمال شیطانیتان پشیمان خواهید شد البته اگر وجدان داشته باشید
    • مردمی IR ۱۰:۴۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
      0 0
      اقای لودریان سیاست های مداخله جویانه دول غربی و اروپایی، اوضاع سوریه را وخیم تر کرده است. چرا؟